divendres, 29 d’agost del 2008

Menudo Kilombo!

Primer de tot, el vídeo en exclusiva del president Lugo. A veure si trobeu els catalans infiltrats:




Josias era un nen petit que va assistir fa gairebé dos anys a un partit de futbol del seu club preferit "El Cerro". De tornada va rebre un tret de mans d'un "llamador" del Partido Colorado (persona encarregada de defensar al seu partit a tots els mitjans). L'assassí es troba a la presó tot i que encara no ha sortit la sentència, però malauradement donat el poder i la corrupció que envolcalla a l'empresonat es preveu que no sobrepassi els 4 anys. Al voltant d'aquesta injustícia vam poder visitar a la familia del nen, així com a tota la gent que està organitzada al voltant d'aquesta lluita per aconseguir la pena màxima de 25 anys. Com a acte de denúncia vam poder sentir a cantants com Pachin o com Amarillito, acompanyant prèviament a la convocatòria amb la batucada, així com també vam veure una pel·licula de dibuixos ja que els nens eren els protagonistes.

La resta de dies ens hem dedicat de ple al nostre projecte d'apropament als "Consejos de Juventud". Vam poder parlar amb Tuna, la coordinadora de la casa de la juventud per aquesta matèria. Avui divendres, uns quants de nosaltres (Uri, Jaume i Noe) hem visitat la ciutat de Limpio. Allà hem pogut veure el seu consejo; un espai ple de joves, que compta amb una biblioteca amb llibres cedits per Espanya i visitada majoritàriament per nens i nenes donat que es fa préstec de jogines i d'un espai on poder jugar. Tots ells han compartit la seva experiència amb nosaltres.

Una petita mostra de la nostra professionalitat fent el primer intent de gravació

Arribats aquest punt cal fer un gir i... Endinsar-nos a les nits i a la juerga:) Dimarts vam anar al Britania a sopar a lo grande i fer una mega birra. Però Dimecres encara vam anar més enllà: primer vam començar amb un concert d'homenatge a José Asunción Flores, comunista i inventor de la Guarania, i després... nit de Karaoke!! Crits, balls i sorprenentment la nostra nostalgia va ser paliada amb "Paraules d'amor" de J.M. Serrat. Increïble però cert! La vam poder cantar! Vam acabar la vetllada amb la Maria Rios pujada amb una guitarra a un mini escenari que hi havia a un bar de camí cap a l'hotel, tocant una cancó revolucionaria i la internacional! Impressionant!!!

Al Britania entre birretes


No és el que sembla...

Cantandooooo, me paso el día cantandoooo

Apa, fins a la pròxima crònica una abraçada gran i sobretot... FEU-NOS COMENTARIS, que ens fa molta ilu!!!

4 comentaris:

Xavi ha dit...

Òstia, sortiu al vídeo promocional de Paraguay? S'està emeten per tot el país o ke? Bo bo...
A part d'això ja veig que de cervesa no us en va faltar la nit de la "choperiadelpuerto.ws", kin gran web!
Apa, al lloro
Xavi.S

Ornitorrinco ha dit...

Veig q teniu juerga a més d'experiencies noves joves actrius i actors jejeje
Petonets desde Galicia!
Judith

miriambr ha dit...

esteu totes i tots guapísimes, i de veritat, feu molta enveja... gaudiu molt d'aquesta experiència...i feu milers de fotos

un peto

miriambr

Unknown ha dit...

ôstia, que bé us ho paseu, quan torni a neixer vull ser com vosaltres.

Josep María (cuidador de pitbulls)
Granollers